top of page

Acerca de

IMG_6374.jpg

PROGRAMI
I
RADIONICE

SNAGA GRUPE

003 Carica.jpg

online ciklus

ZAVOLI SEBE

Ciklus od 21 dan u kojemu ćete duboko zaroniti u sebe i naučiti iskustveno kako izgleda i što točno znači zavoljeti sebe.

Ciklus će Vam dati duboke uvide u Vašu podsvijest, omogućiti otpuštanje tereta prošlosti, te pružiti razumijevanje mogućnosti koje su za Vas otvorene u budućnosti.

Sam ciklus se sastoji od 10 grupnih sastanaka (online), svakodnevnih zadaća, tjelovježbe, meditacije, i vježbi disanja. 

Uz pomoć coaching tehnika dolazi se do duboke i intenzivne promjene, stoga je potrebno da ste spremni odvojiti 60 minuta dnevno koje ćete posvetiti ciklusu jer je tempo samog ciklusa zahtjevan i traži dosljedan i predan rad.

U cijenu je uključen i 1 individualan coaching.

B 6 pehara.jpg

RADIONICA 

BOŽANSKA ŽENA I BOŽANSKI MUŠKARAC

Energije Božanskog Muškarca i Božanske Žene svi imamo potencijal kultivirati u sebi. Kakve su to kvalitete i što znače za svakog od nas, saznajte kroz teorijski i praktični dio ovog programa.

Dobit ćete iskustva iz prve ruke, kao i životne primjere kako reagirati i razumijeti odnose i dinamiku koja se u njima odvija. Cilj ovog programa je dovesti svaku osobu u ravnotežu tih dviju energija, kako bi ostvarili zdrav odnos prvotno prema sebi, a onda i u odnosu sa svojim partnerom ili partnericom.

Odnos Božanskog Muškarca i Božanske Žene je sve samo ne običan i prosječan. Oni imaju snagu mijenjati društvo na bolje i svojim pozitivnim primjerom utjecati na svjesnost cijele planete.​​

Radionicu vode Mihovil Ratajec, NLP Master Coach i Maja Ranogajec, NLP Coach.

008 Snaga.jpg

ONLINE MEDITACIJE

KRUG PODRŠKE

Krug podrške je zamišljen kao sigurno mjesto za razgovor i istraživanje raznih životnih tema, uz podršku grupe i dijeljenje iskustava, te neizostavnu meditaciju na kraju.

Meditacije su bazirane na Theta healing tehnici uz dodatak drugih tehnika kako bi došlo do promjene u percepciji sudionika kruga podrške.

Krug podrške se odvija 1x tjedno online putem Zooma u trajanju 60 - 90 minuta, ovisno o temi.

Radi se o maloj, intimnoj, grupi kako bi se svaka osoba osjećala sigurno, opušteno i nesputano.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati pojedinim terminima kruga podrške moguće je zatražiti snimke istih, a što će se računati kao dolazak na taj termin.

bottom of page